Na 20 jaar ervaring binnen HR wilde ik graag mijn kennis binnen payroll als werving, selectie & training delen met andere bedrijven.


Door het uitvoeren van een mobiliteitsproject bij Atlas Copco Airpower NV vielen de puzzelstukken in elkaar. De gedrevenheid om te zoeken naar de meest efficiënte oplossing voor een probleem en deze oplossing ook kunnen implementeren gaven mij enorm veel voldoening. En zo startte ik als zelfstandig HR consulent in 2017.


Einde 2019 had de ondernemerskriebel mij stevig te pakken :-)

Samen met Yanne De Decker heb ik Chocorette opgestart. Jong, ambitieus en gepassioneerd door chocolade en patisserie. Gedurende 3 jaar waren de winkel, het horeca deel, boekhouding, personeel, bestellingen en alle andere zaken die komen kijken bij het runnen van een bedrijf mijn dagelijks bezigheid. Yanne zorgde in het atelier voor de chocoladeproducten. In april 2023 was de tijd gekomen om de zaak volledig in handen van Yanne te laten.


En ondertussen is er een nieuwe uitdaging.....'Groenelle'.

Een winkel met 'Good Vibes Only'. 

Een winkel met duurzame cadeautjes en verwennerijen waar de nadruk gelegd wordt op lokale leveranciers en producten met een verhaal.


Liefs,

Ellen